Over de Postvanger

Postvanger.nl is onderdeel van Blezliving by COHOSO. COHOSO maakt je leven makkelijk! Wij bedenken en maken unieke, vernieuwende producten waar je écht wat aan hebt. Waar je blij van wordt. Want daar worden wij blij van!

Als jonge creatievelingen omringen we ons met specialisten. Die maken met liefde, de beste materiaal én aandacht voor detail, precies wat wij bedenken. Allemaal op Nederlandse bodem.

We maken de wereld ook graag een beetje mooier. Met mooie dingen, het liefst van duurzaam en recyclebaar materiaal. Leuk dat je kiest voor makkelijk en mooi van COHOSO!

cartoon kim wijst tekst aan

Eerlijke producten

Al onze producten zijn 100% gemaakt op Nederlandse bodem, samen met verantwoorde partners en leveranciers. Wij doen niet mee aan wereldwijde handel met ontwikkelingslanden, onderbetaalde arbeiders of onnodig lange, milieubelastende logistieke processen.

Wij focussen op het bouwen van een permanente collectie van betekenisvolle producten. Elk product van ons is een tijdloos voorbeeld van liefdevol vakmanschap, hoge kwaliteit én zorg voor mens, dier en milieu.

cartoon kim FAQ

Kwaliteit & innovatie

De hoogste kwaliteit stoffen & afwerking verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Alle producten hebben minimaal 1 jaar garantie en zijn verzekerd van een lange levensduur. Dat allemaal terwijl we focussen op sociaal maatschappelijke betrokkenheid & duurzaam ondernemerschap. Zo werken wij voor onze producten samen met lokale sociale werkplekken ter afwerking en verpakking.

people with funny happy emojis illustration 53876 59076

Enthousiaste reacties

Want niemand wil toch bukken voor brieven, de hond de krant zien verscheuren, tocht door de brievenbus voelen en post in het zicht van pottenkijkers hebben? Of er met een natte kinderwagen overheen rijden natuurlijk. En dat klopt, want we kregen meteen heel veel enthousiaste reacties.

By Kim cartoon 2.0

Nog méér, steeds groener

Continue streven wij naar nog mooiere en groenere producten. Elke dag weer een beetje beter. Wij vinden dat de huidige productieketens een te hoge belasting hebben op onze aarde. Wij zien het dan ook als onze verplichting om zorg te dragen voor de natuur, dier en mensen die voor ons werken binnen onze productieprocessen.

PS: Enthousiast over je Postvanger? Laat dan alsjeblieft een mooie review achter of deel een foto van je #Postvanger op social media

 

 Bekijk alle Postvangers!